Of hoe je in 2 minuten
ontdekt hoe prikkelend
de bubbels van
Kidibul zijn!

Inleiding

Speciaal voor ouders zoals jullie, die begaan zijn met het welzijn van hun kinderen, stelden wij een gids samen voor mateloos genieten.

Kidibul, dat zijn appels, belletjes, plezier ... en dat volkomen natuurlijk!
We willen gezond zijn, op een natuurlijke manier, maar toch kunnen genieten van gezellige, onvergetelijke momenten samen.

En wees gerust: zo'n grote dummy ben je echt niet!
Wij zijn net als jij! Kidibul is een familiebedrijf. Het welzijn van kinderen ligt ons na aan het hart. Want het team van Kidibul bestaat uiteindelijk ook en vooral uit bezorgde ouders :-)

En wees gerust: zo'n grote dummy ben je echt niet!

Welzijn en gezondheid

Kidibul is gezond omdat het 100 % natuurlijk is.
Kidibul is immers een drankje op basis van vruchtensap.
Om een fles Kidibul te maken heb je het sap van 6 mooie appels nodig! En ja, op een heel natuurlijke manier. En naast die appels staat Kidibul ook voor…

  • 0 kleurstoffen of bewaarmiddelen: de kleur van Kidibul is die van het fruit!
  • 0 toegevoegde suikers: in tegenstelling tot andere frisdranken zitten er geen toegevoegde suikers in Kidibul, enkel de natuurlijke suikers die al in het fruit zitten.

En een gecontroleerde herkomst: al het fruit in Kidibul werd zorgvuldig uitgekozen om je een hoogwaardig én lekker drankje te kunnen bieden.

Kidibul is gemaakt van vruchtensap

Welzijn en mooie momenten

Een gelukkig kind beweegt, lacht en amuseert zich met familie en vriendjes. Een overwinning op het sportveld, onvergetelijke momenten zoals slagen voor een examen, een communie, een trouwfeest ... Al die mooie momenten deelt Kidibul al sinds 1994 met je kinderen.

Daarom is Kidibul regelmatig van de partij tijdens feestelijke, culturele of sportactiviteiten. Kidibul is dan ook de officiële partner van verschillende sportverenigingen zoals de Kids club van de voetbalclub KAA Gent. Kidibul is ook partner van de Justine For Kids liefdadigheidsorganisatie. Onze gezamenlijke missie is de ondersteuning van zieke en gehandicapte kinderen, hun gezinnen en pediatrische centra in België door het organiseren van sportieve activiteiten.

Kidibul deelt al die mooie momenten met je kinderen sinds 1994

Welzijn en echt

De wereld verandert aan een snel tempo! Die veranderingen zijn goed ... maar soms ook niet! Voor ouders is het niet altijd gemakkelijk om je kind op de juiste manier te begeleiden.

Het is belangrijk dat je aan hun zijde staat wanneer ze iets nieuws ontdekken of ervaren, maar ze hebben ook wat bewegingsvrijheid nodig om zich te kunnen ontplooien.

Kidibul probeert je in die dagelijkse uitdaging een duwtje in de rug te geven met leuke en speelse activiteiten via onze evenementen, maar ook met de instrumenten of activiteiten op ons webplatform.

Wij zijn net als jij!
Kidibul is een familiebedrijf.

Kidibul, het ideale drankje voor alle mooie momenten met vrienden of familie.

Alles wordt leuker met appels en bubbels!
Kidibul maakt elk moment onvergetelijk… op een heel natuurlijke manier!

  • 100 % fruitsap

  • 0 toegevoegde suikers,
    0 kleurstoffen of bewaarmiddelen

  • Gecontroleerde herkomst