Je verjaardag met Kidibul

Je verjaardag met Kidibul

Kidibul keurt goed

Zijn verjaardag met Kidibul vieren is succes en pret verzekerd !
Hier vind je al onze tips voor het organiseren van je droomfeest.

Creëer allereerst je eigen uitnodiging voor je vrienden. Gebruik alle kleuren die je maar wil, maar vergeet natuurlijk niet om er de belangrijke info op te zetten! Klik hier om die nu te maken.

Laat je vrienden kennis maken met de 5 verschillende Kidibul-smaken door ze te laten raden welk fruit er in elke fles zit. Wil je zelf ook een cadeautje schenken aan je gasten? Geef ze een flesje Kidicool als souvenir!

Beslis samen met papa en mama over de leukste recepten die je voor je vrienden kan maken. Waarom niet de pannenkoekentaart om je kaarsjes uit te blazen? De mini-spiesjes als aperitief? Of de super ijslolly’s om af te koelen na de activiteiten? Klik hier om ze allemaal te ontdekken.

Dek een mooie tafel om er al je bereidingen op te zetten! Kleurrijke slingers en glazen, snoep, confetti en mooie gerechten.

Welk type activiteit ga je aan je vrienden voorstellen? Voorzie grote zakken voor de bag race want die heeft altijd succes! Of misschien verkies je een stoelenrace! Een rug-aan-rugrace is ook altijd veel fun. Hier vind je alle leuke spelletjes die je met je vrienden kan doen!

Tegen het einde van de namiddag zal iedereen wel een beetje moe zijn. Waarom zou je niet enkele Kidi-tekeningen afdrukken om je feest op een rustige en kleurrijke manier te beëindigen?

Papa en mama, als jullie een verjaardagsfeestje liever elders dan thuis organiseren, is de Colruyt Group Academy een mogelijkheid om #Kidibul verjaardagsfeestjes te organiseren voor maximum 12 kinderen.

Terugkeren naar de vorige pagina