Win 1 verblijf in Disneyland® Parijs en nog een heleboel andere verrassingen!

Speel mee met Kidibul en probeer een verblijf in Disneyland® Parijs te winnen, alsook: 100 Kidibul-pyjama’s Jusqu’au lever du jour® en 100 Kidibul-aperitiefpakketten! 🎁🍾

Geef snel jouw unieke codes in op www.surprise.kidibul.be. Je vindt de codes op de Kidibul-flessen met een gouden sticker in de winkel. Wees er snel bij want de eerste trekking is al op 30 november 2018!

Hier kan je deelnemen ⤵️

3 DIY-ideeën voor Halloween, Made by Kidibul!

Ben je op zoek naar originele ideeën om thuis een halloweensfeer te creëren? 🕸 Kidi stelt jouw doodeenvoudige knutselwerkjes voor die je zeker zelf kunt maken! ⤵️

1. Snij een pompoen in 2, en maak er een ijsemmer van voor je Kidibulflessen!

2. Een beetje lijm of lijmspray en een tube goudglitters en hop, je hebt een schitterende pompoen!

3. Gebruik een lege fles Kidibul, verwijder de etiketten en steek een rode of zwarte kaars in de flesopening, huiveringen gegarandeerd!

Klik hier voor nog meer huiveringwekkende ideeën

Kidi, ONZE NIEUWE MASCOTTE!

Enkele maanden geleden spraken we er al over: er is nieuws van Kidibul! We vragen een daverend applaus voor… Kidi, ONZE NIEUWE MASCOTTE! 😁 Maak kennis met Kidi op een originele manier aan de hand van augmented reality! Laat hem dansen, bewegen en begroeten! Klik hier ⤵️

Uitgetest en goedgekeurd: de superleuke kidsworkshops bij Colruyt Group Academy met Kidibul!

Op zoek naar iets leuk om te doen, alleen of samen met je vriendjes? Volg een kidsworkshop bij Colruyt Group Academy en kies uit verschillende thema's:

Culinaire kids kunnen zich helemaal laten gaan in de vele bak- en kookworkshops

Stoere kids kunnen zich helemaal uitleven tijdens de workshop '?Drones'? of '?Start to Dj?'

Een grote dierenvriend? Leer een insectenhotel te bouwen en zo de kleinste diertjes in je tuin te beschermen

.... en nog veel meer!

Je kan in de Academy ook je verjaardag vieren met Kidibul. Nodig al je vriendjes uit om samen een workshop te volgen en maak er een spetterend feest van!

Druk je foto's van Instagram af in een verbluffend boek

Je bent een grote fan van Instagram. Maar je meesterwerken op het schermpje van je smartphone bewonderen is soms wat frustrerend ... Blurb laat je Instagram-foto's schitteren in een echt boek. Jij stelt de pagina's naar wens samen en kiest de cover van je fantastische fotoalbum.

Jazeker, in België kun je 365 dagen per jaar snowboarden!

De grote attractie van het complex ICE MOUNTAIN Adventure Park werd gebouwd in 1999 … Op een oppervlakte van 9000 m² vind je hier 2 pistes op echte sneeuw, indoor, compleet met skiliften. Waan je hier in de bergen en geniet van een unieke ski-ervaring en de vrolijke sfeer die zo typisch is voor skivakanties.

Vind jij het ook zo'n vervelende klus om zelf je armbandje vast te maken? Deze internetgebruiker vond er iets op!

Je armbandje vastmaken met één hand ... Krijg jij het daar ook zo van op je heupen? Wanhoop niet. Deze internetgebruiker vond een slimme oplossing voor dit probleem! Sinds vrijdag 1 april werd het filmpje met de techniek meer dan drie miljoen keer bekeken op Facebook. En de teller loopt nog steeds!

Team Captain of Team Iron?

Steve Rogers staat nu aan het hoofd van de Avengers. Hun missie? De mensheid beschermen! Nadat een van hun interventies flink wat schade heeft veroorzaakt, beslist de regering een commando- en toezichtsorgaan in te voeren.
Die beslissing leidt tot een splitsing binnen het team: Steve Rogers houdt vast aan zijn vrijheid om op te treden zonder bemoeienissen van de regering terwijl anderen zich scharen achter Tony Stark, die tegen alle verwachtingen in beslist te buigen voor de regering. Bij welk team sluit jij je aan?